Avis President’s Club – Nu ska det bokas hyrbilar

2
107

Avis President’s Club – Nu ska det bokas hyrbilar 

Jag brukar ofta förespråka inte minst i min serie Bonustorsdag. Att man ska bygga status hos ett specifikt flygbolag eller hos en hotellkedja. För att sedan njuta av de extra förmånerna det innebär. 

En annan fördel med att ha status hos ett bonusprogram är du även får olika erbjudanden från deras partners. Som gör ditt resande blir ännu billigare och bekvämare. 

För några veckor sedan erbjöd Avis samtliga SAS Eurobonus medlemmar på Silver- samt Gold-/Diamondnivå. Att matcha mot motsvarande nivå inom Avis Preferred.

  • Eurobonus Silver = Avis Preferred Plus
  • Eurobonus Gold-/Diamond = Avis President’s Club

Avis Preferred

Avis Preferred är biluthyrningsföretaget Avis bonusprogram för intjäning av statusförmåner. Avis är väldens största franchisingkedjor för biluthyrningsföretag med cirka 5.750 uthyrningskontor.

Och finns representerade på flygplatser, storstäder och på mindre orter hos lokala biluthyrningsföretag.

Avis President’s Club

Toppnivån inom Avis President’s Club och uppnås genom att du antingen hyr fordon minst 10 gånger hos Avis eller hyr bilar till ett värde av 2.000€ inom ett år.

  • Garanterad uppdatering av fordonskategori.
  • Dubbel uppdatering av fordonskategori på helger (när det är möjligt).
  • En helg med fri bilhyra när du hyrt tre fordon vid olika tillfällen inom ett år.
  • Extra förare utan kostnad.Garanterad hyrbil om du meddelar Avis 48 timmar i förväg.

Jag har tidigare varit Avis Preferred Plus. Men den här matchningen kom perfekt i tid inför min och Tommys gemensamma resa till San Francisco där vi blev uppgraderade till en  Chevrolet Camaro RS cabriolet. 

Matcha mot andra program

Avis är väldigt generösa med att matcha mot andra program. Så om du har status hos något annat flygbolag eller hos en hotellkedja så finns chansen att får igenom din matchning. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till kundtjänst och hoppas på det bästa. 


Brukar du hyra bil hos Avis eller något annat hyrbilsföretag? Lämna gärna en kommentar här under och berätta. Glöm inte att gilla Grattis Världen på Facebook och följa mig på Instagram för fler intressanta blogginlägg från världens alla hörn.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.