Enkelbiljett till Malta – Check! Nu är flytten nära

0
59
Flytta till Malta
Flytta till Malta

Jag tror att både du och jag kan vara rörande överens om att det aldrig har varit enklare att resa och boka flygbiljetter än det är idag. När jag skulle boka min enkelbiljett till Malta, så upptäckte jag ganska fort att det bara var Ryanair som erbjöd direktflyg ner till ön under lågsäsong..

När jag letade efter flygbiljetter hittade jag istället ett antal alternativa flygrutter med mellanlandningar runt om i Europa. För Ryanair är inte riktigt på min lista över alternativ. Av följande anledningar:

    1. Det är Ryanair
    2. Skavsta
    3. Flyger bara på söndagar

Dessutom ska jag ha med mig hela mitt liv i två resväskor! Och Ryanair är kända för att ta betalt för incheckat bagage..

Frankfurt eller Heathrow?

De två bästa flygalternativen som jag hitintills har hittat innebär en drygt 5 timmar långa mellanlandning på antingen Frankfurt eller Heathrow. Och att spendera så lång tid på en flygplats med allt vad det innebär är inte så lockande.

Alla som av någon anledning har spenderat en lång bensträckare på en flygplats vet vad det innebär och det är inte lockande. Och kan nog vitna om hur tråkigt det är att spendera tid på en flygplats. För även om det är två av Europas största flygplatser är jag ändå skeptisk till att vandra runt bland butiker och restauranger.

Men efter en del dividerande om väntetider och biljettpriser. Valde jag ändå att resa via London och därefter bokade jag en flight med extra lång på nästan 11 timmar! Så att jag kan åka in till East End och träffa en gammal polare som nu mer bor i London.

Jag landar klockan 09:35 lokal tid på Heathrow. Så en äkta flottig English breakfas på The Globe är på min bucket list! Beroende på sinnestillstånd kanske det blir några turistfällor också. Men bäst av allt är att jag flyger business class med Air Malta från London till Malta!

***

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.