Enkelbiljett till Malta – Check! Nu är flytten nära

0

FLYGBILJETTERJag tror att både du och jag kan vara rörande överens om att det aldrig har varit enklare att resa och boka flygbiljetter än det är idag. När jag skulle boka mina enkelbiljett ner till Malta så upptäckte jag ganska fort att det bara var Ryanair som erbjöd direkt flyg ner till Malta under lågsäsong.. 

Men när jag letade efter flygbiljetter så hittade jag ett antal alternativa flygrutter med mellanlandningar runt om i Europa. För att flyga med Ryanair finns inte riktigt på min lista över alternativ. Av följande anledningar

  1. Det är Ryanair
  2. Skavsta
  3. Flyger bara på söndagar

Dessutom så ska jag ha med mig hela mitt liv i två resväskor! Och Ryanair är kända för att ta bra betalt för incheckat bagage..

Frankfurt eller Heathrow? 

De två bästa alternativen innebar en drygt 5 timmar lång mellanlandning på antingen Heathrow Airport eller Frankfurt Airport. Och att spendera så lång tid på en flygplats med allt vad det innebär är inte så lockande. För alla som av någon anledning har flugit med en lång mellanlandning kan nog vittna om hur tråkigt det är att spendera tid på en flygplats.. För även om det är två av Europas största flygplatser så är jag ändå skeptisk till att vandra runt bland butiker och restauranger.

Men efter en del dividerande om väntetider och biljettpriser. Så valde jag ändå att boka mina flygbiljetter via Heathrow Airport. Främst för att kunna åka in till London och därför bokade jag en flight med extra lång mellanlandning på nästan 11 timmar! Så att jag kan åka in till East End och träffa en gammal polare som nu mer bor i London. Jag landar klockan 09:35 lokal tid på Heathrow. Så en äkta flottig English breakfas på The Globe är på min bucket list! Beroende på sinnestillstånd kanske det blir några turistfällor också. Men bäst av allt är att jag flyger business class med Air Malta från London till Malta!

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.