Julskyltning i Chicago 14:e – 18:e december

0
493
SAS 70 år
SAS 70 år

Julskyltning i Chicago 14:e – 18:e december för 536 spänn!

I samband med att SAS firar sitt 70-årsjubileum så har flygbolaget ett erbjudande med grymma rabatter på sina bonusresor! Så om du har bunkrat upp en hög Eurobonuspoäng så är det dags att bränna dem nu! Om jag inte är felinformerad så kommer SAS i morgon att släppa sin bonuskampanj till sina övriga Eurobonus medlemmar. Antagligen så kommer det inte ett så här bra erbjudande inom en överskådlig framtid. Innan jag hade fått mailet för guldmedlemmar så hade jag redan läst på businessclass.se om kampanjen. Här under kan du se tabellen för hur pass bra priserna är!

sas70SAS Plus för 536 kr och 24.000 Eurobonuspoäng

När jag hittade biljetter till  Chicago i SAS Plus för 536 kr och 24.000 Eurobonuspoäng så kunde jag inte låta bli att boka den! Så den 14:e – 18:e december glider jag över för att spana in julskyltningen. Vilket blir min andra vinterresa till USA. Jag kommer återkomma med ett längre blogginlägg om den här resan senare.

ChicagoStockholm -> Chicago -> Köpenhamn -> Göteborg -> Stockholm

När jag bokade min resa så blev det en omväg via Köpenhamn och Göteborg på vägen hem. Och det märks att jag har fått dille på att samla linjer till Openflights. För varför skulle jag annars ta en så pass långt och omständlig omväg hem?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.