Det blev tydligen en hotellnatt på Radisson Blu SkyCity

1
45

Radisson SkycittyDet blev tydligen en hotellnatt på Arlanda ändå

Man skulle kunna säga att en av nackdelarna med att vara en medveten resenär är att det kan vara svårt att tacka nej till riktigt bra kampanjer. Det är som att det bildas ett vakuum i huvudet och man lyckas boka saker man egentligen inte hade tänkt från början. Idag kom det ett sånt där mail som var svårt att motstå. Och det kunde nog inte ha kommit mer lämpligt? För på fredag ska jag med på fakirflighten SK1417 ner till Köpenhamn från Arlanda.

I mailet kunde jag läsa att Club Carlson saknade mig och därför erbjöds jag en välkommen tillbaka bonus på 9.000 extra gold points om jag bokade en hotellnatt. Tidigare så anmälde jag mig till en kampanj som ger 2.000 extra gold points per natt. Dessutom så har ju SAS och Radisson Blu en gemensam sommarkampanj som ger 1.500 Eurobonuspoäng per natt.

  • 9.000 Gold points
  • 2000 Gold points
  • 1.500 Eurobonuspoäng

+ poängen för övernattningen förstås. Så kunde jag inte låta bli att boka ett rum på Radisson Blu SkyCity för 1050 kr. Pengar som jag lätt får igen med tanke på alla dessa åtråvärda poäng. Samt att jag nu får sovmorgon, slipper åka ut till Arlanda och dessutom kan avnjuta en ordentlig hotellfrukost. Så det blir en perfekt start på dagen. Bonusen blir så klart att jag kan recensera ytterligare ett hotellrum här i Grattis Världen och dela med av till dig som följer min reseblogg.

Lär dig mer om Club Carlson

Om du är nyfiken på att lära dig mer om hotellbonusprogrammet Club Carlson så har jag skrivit en genomgående guide till programmet. Med allt från intjäning, statusförmåner och vad du bör tänka på när det hotellbokningar.

Har du bott på Radisson Blu SkyCity? Skriv gärna en kommentar här under och berätta. 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.