Direktflyg till Visby för enbart 238 kr med Nextjet

0
51
Visby | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

Visby | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.seDirektflyg till Visby för enbart 238 kr

Tidigare idag fick jag ett mail från BRA som berättade att de hade direktflyg till Visby från 8 destinationer under sommaren. Nu det är ju några år sedan jag besökte Visby och Gotland sist så det lät intressant. Så jag kanske borde boka några dagar till Gutarnas Ö? Jag hittade biljetter med BRA från Norrköping till Visby för endast 350 kr enkel väg till Gotland. Men samtidigt så är Norrköping en bit från Stockholm och det var en morgonflight så en hotellnatt skulle vara oundvikligt. Men tanken slog mig att det borde finnas billiga biljetter från andra flygplatser?

Västerås till Visby 238 kr! 

Till slut så hittade direktflyg med Nextjet från Västerås Airport ner till Visby Airport för 238 kr! Så nu har jag bokar in mig på en kvällsflight i juni till en av Östersjöns pärlor. Nu återstår det bara att hitta boende några dagar och fundera på om jag bara ska stanna inne i Visby eller även ta mig till andra delar av ön? Hem tar jag nog färjan eller om jag kanske hittar billigt flyg även där.

För det finns väldigt mycket på Gotland som jag vill utforska. Bland annat så saknar jag bara att sitta nere vid kajen i Burgsvik på södra Gotland. En plats som väcker många barndomsminnen framförallt doften av rökt fisk vid Burgsviks rökeri. Eller att åka upp till Fårö och åka runt ön och se den karga tallskogen som piskas av salta vindar och storm året runt. Vilket har format något som nästintill skulle kunna jämföras med trollskog. Eller bara åka till Slite och bada, vi bodde där två veckor minns jag och att bara i havet är riktigt härligt det med. Även om jag faktiskt föredrar fastlandets skogssjöar.

Läs även: 150.000 fulla raggare hindrade mig att flyga till Visby

1 COMMENT

  1. […] När jag bokade resan i slutet på maj så hade jag inte en tanke på att det var samma vecka som Almedalen. Det insåg jag först när jag skulle boka hotell inför min weekend. För det visade sig att alla hotellen som jag kollade på var fullbokade över den helgen. Men fördelen med att bo mycket på hotell är ju att man får statusförmåner som att det alltid finns rum tillgängliga för statusgäster. Så när jag ringde Clarion blev jag informerad om att det förvisso fanns familjerum kvar men att dessa skulle kosta drygt 4.500:- per natt! Ett liknande svar fick jag även när jag ringde till Scandic.. Men skam den som ger sig som det heter jag har löst värre problem förr. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.