En Fyra för EN med magisk utsikt över Balluta Bay

0
44
Balluta Bay Malta | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

Balluta Bay Malta | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.seEn fyra för EN – Äntligen egen lägenhet på Malta

Efter att ha spenderat 11 nätter på fyra olika hotell runt om här i St Julians och Sliema, så har jag kommit i kontakt med en maltesisk mäklare genom en gemensam vän. Så på min andra lägenhetsvisning har jag äntligen hittad den perfekta lägenheten ovanför Balluta Bay! 

Efter att jag förklarat att jag ville ha en lägenhet med två sovrum och havsutsikt. Så visade det sig att han hade kontakt med ett äldre brittiskt par som hyr ut sin semesterlägenhet när de inte bor där. Han visade mig en gigantisk 4:a på 140 kvadrat med tre sovrum och två badrum. Med en magiskt utsikt över Balluta Bay här i St Julinas. Även om lägenheten känns onödigt stor för en person så är det en frihet att kunna bo riktigt stort ned tanke på att jag kommer arbeta mycket hemifrån.

Min nya lägenhet med perfekt läge i Balluta Bay, St Julians

I mitt nya kvarter så har jag både ett bageri, småbutiker, pizzerior och flera fruktbilar som kommer varje morgon och säljer lokalodlad frukt och grönt. Någon gata bort finns även två slaktare, fiskhandlare och några större matbutiker. Dock är det någon mil till närmsta supermarket som kan jämföras med ICA Maxi. Så det får nog bli taxi de gånger jag tänker storhandla. Men vad kan man egentligen önska sig mer? En magisk havsutsikt, färsk frukt och underbart väder.

Om du läser det här blogginlägget och funderar över hur det är att bo på Malta eller rent av vill ha hjälp med att hitta boende så hör av dig. Jag har redan hjälpt 8 svenskar att ordna lägenhet via min nyfunne mäklare. För precis som mig så hade dem precis anlänt till ön och vi har hittat varandra genom bloggen. Det är bara att du skickar ett meddelande till mig via kontakta mig så återkommer jag så fort jag kan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.