En ursäkt istället för en nyårskrönika 2015/2016

2
89

En ursäkt istället för en nyårskrönika

Det verkar som att en del personer har fått för sig att jag skulle ha slutat blogga för Grattis Världen. Visserligen så kan jag faktiskt förstå den oron. Men så är inte fallet, det är bara massa andra projekt, jobb samt jul och nyårsfirande som har kommit i vägen. För tro det eller ej, men även jag har en del svennebanan plikter som måste genomföras.

Men när jag började räkna efter så insåg jag hur mycket jag faktiskt ligger efter med nya blogginlägg. Men jag ska bli bättre på att uppdatera Grattis Världen genom att berätta mer frekvent om mina urspårade resor och olika erfarenheter. Men innan dess så ska jag försöka blogga ikapp så fort jag kan. Här är en lista över de inlägg som jag har börjat skriva på men inte avslutat..

Blogginlägg som har uteblivit

  • Min resa till Shanghai, med hallickar, spöregn och smog.
  • Flygresa till Halmstad och tåg hem via Göteborg.
  • Flyg till Göteborg och och julmarknad på Liseberg, nattåg i 1 klass kupé upp till Östersund och försenat flyg hem till Stockholm.
  • Flyg tur och retur till Riga med tillhörande julmarknad.

Men innan dess så ska jag hinna åka optimistcontainer och flyga tur och retur till Tallinn i veckan som kommer. Så det dröjer ytterligare någon vecka innan det börjar rulla in nya blogginlägg.

 

2 COMMENTS

  1. Jag klickade mig nyfiket fram till Asien och Kina och fann ditt inlägg ovan där du utlovar ett inlägg om en resa till Shanghai – men det inlägget kan jag inte finna! Lotsa mig gärna dit! Tack på förhand ☺🌻🌼🌺

    • Hej Nicke, tyvärr så har ca 300 inlägg hamnat i ”karantän” efter att jag gjorde ett platforms byte. Men allt kommer att komma på plats. Men om du har några funderingar gällande Shanghai eller Kina så skicka ett mail till mig johan@grattisvarlden.se så försöker jag hjälpa dig 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.