Få bra rabatt på alla dina framtida resor och andra onlineköp med Refunder.se!

RefJag får ofta frågan om det inte är extremt dyrt att resa så pass mycket som jag gör. Men det behöver inte alls vara så dyrt att resa mycket och ofta. Det gäller bara att hitta genvägarna till de billiga resorna. Ett sätt är att använda den svenska cashback tjänsten Refunder.se som ger generös återbäring på alla onlineköp som görs via deras portal.

Jag har använt mig av Refunder.se under drygt ett år nu och har sett hur sidan har utvecklats. Framförallt efter att Bonnierkoncernen köpte upp tjänsten så har den växt explosionsartat och har idag 442 anslutna butiker som SAS, Zalando, Ellos, Junkyard, Hotels.com och många fler.

Vad är då Refunder?

Refunder är en svensk cashback-tjänst som ger dig återbäring på alla dina köp som sker i de anslutna onlinebutikerna. Från de flesta butikerna så får du din återbetalning i form av en procentandel på totalsumman som du har spenderat. Medan andra butiker har en fast återbäring som exempel så återbetalar SAS 45 kr per köptillfälle.

Den mest generösa återbäringen har butikerna med inriktning på kläder, tjänster men framförallt resor. Flera onlineresebyråer som till exempel Supersavertravel ger hela 150 kr i återbäring vid bokningar av resor.

Hur tjänar Refunder pengar?

Refunder tjänar pengar genom att driva trafik till de anslutna butikerna som sedan mynnar ut i försäljning. Den ersättning som Refunder får för ditt köp delas sedan med dig som kund. Ersättningen skiljer sig som jag tidigare har nämnt från butik till butik. Från någon enstaka procent upp till över 10 procent. Möjligheten finns även att utnyttja Refunder vid reor i de olika onlinebutikerna. Och det är ofta förmånliga kampanjer som ger ytterligare återbetalning vilket blir en rabatt-på-rabatten effekt!

Anslut dig redan nu till Refunderoch få 50 kr plus dubbla återbäringen i 48 timmar!

/JK

 

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar

    You have to agree to the comment policy.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.