Flyg till Samoa tur & retur för 13.144 kr i november

5
156

Inlägget ingår i mitt ambassadörskap för momondo under 2019

Foto: Holger Detje

Hur långt bort kan man egentligen flyga från Arlanda med en budget på max 1700 € nu i november? Den utmaningen fick jag av momondo att ta reda på. Till min hjälp har jag använt deras sökverktyg Explore som visar en karta med destinationer och flygpriser runt om i världen. Så istället för att önska dig en ny mobil i julklapp kanske du borde önska dig en resa?

Efter en del sökande kom jag fram till att önationen Samoa mitt i Stilla havet, eller rättare sagt huvudstaden Apia med drygt 37 000 invånare ligger imponerande 14,863,45 km fågelvägen från Arlanda! Visst det blir en lång flygresa men palmer, kritvita stränder och paradisdrinkar lockar faktiskt en hel del när hösten gör sig påmind.

Men eftersom att det inte finns några direktflyg från Arlanda till Apia måste man så klart planera in några mellanlandningar på vägen. Så med flyg blir det aningen längre med 20,994.80 km!

Det bästa av allt för en bonusnörd är nog att samtliga flighter utförs av Singapore Airlines och Air New Zealand som båda är medlemmar i Star Alliance! Vilket innebär att om du också samlar bonuspoäng hos till exempel SAS Eurobonus kommer du tjäna poäng på hela resan!

Var med och utmana mig!

Priserna och distansen jag hittade när jag gjorde sökningen visar som sagt att Apia på Samoa var den flygplats med längst avstånd till Arlanda. Men kan du hitta en destination som ligger ännu längre bort? Allt du behöver göra är att besöka momondp explore och sedan hitta en en destination med större avstånd! För att bedöma avståndet använder du verktyget distans.to. Lämna en kommentar här under och berätta! @momondo, #owtravelers #admomondo skulle du hitta en destination som ligger längre bort lovar jag att ge dig en rejäl överraskning som pris! (gäller fram tills fredag kl 23.59).

***

Vilken är den mest exotiska destination du besökt? Lämna gärna en kommentar här under och berätta. Glöm inte att gilla Grattis Världen på Facebook och följa mig på Instagram för fler intressanta blogginlägg från världens alla hörn!

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.