BRA Black Friday hos BRA: Boka flyg från 149:-

0
44
Black Friday | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

Black Friday | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.seBRA Black Friday hos BRA: Boka flyg från 149:-

Black Friday är här för att stanna och nu har även flygbolaget BRA avslöjat i ett mail att det kommer ett grymt Black Friday erbjudande! Inrikesresor till samtliga destinationer i deras linjenätet för endast 149 spänn styck! Det ska erkännas att jag var septisk till detta erbjudande innan jag pratade med en vän med insyn i kampanjen. Just för att andra flygbolag haft liknande lockpriser som sen är svåra att kombinera med vettiga avgångstider och hemresor. Men jag hittade flera avgångar som passade min kalender för det annonserade priset.

Black Friday | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.seMina bokade resor i januar

Fördelen med BRA är att man förutom flygbolagets egna bonusprogram BRA Vänner. Även kan kreditera de intjänade poängen till Finnair Plus. Vilket passar mig utmärkt nu när jag väl har börjat samla poäng hos Finnair igen. Så för 596:- så får jag 2.576 poäng för 4 flighter, 2 nya flygplatser samt två nya nya linjer på kartan!

För mina bokade resor är mest bara att flyga och inget annat. Hur udda det än låter så gillar jag konstigt nog att flyga med turbopropplan över Sverige. Känna mig lite som Nils Holgersson när jag ser Sverige under mig. Så min plan är att ta tåget upp till Mora från Stockholm och sedan flyga ner till Ängelholm för att därefter stanna någon timme och flyga vidare hem till Stockholm igen.

Någon dag senare flyger jag ner till Kalmar och flyger hem med vändande flygplan. Vilket kanske låter helt galet men och andra sidan så får jag som sagt in en ny linje och en ny flygplats till min lista.

Har du också bokat resor med BRA under deras Black Friday kampanj? Lämna gärna en kommentar här under och berätta. Eller lämna en kommentar om jag har missat något viktigt i min guide. Glöm inte att gilla Grattis Världen på Facebook och följa mig på Instagram för fler intressanta blogginlägg från världens alla hörn.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.