Det blir billigt, det blir roligt, Det blir toppen! – Jo Tjena!

0
62

ölVarför bokar vi inte bara en weekend till någon skön stad i Europa?

Du kanske känner igen dig i den frasen? För det är alltid så det börjar, någon vän kläcker en idé och resten hakar på.. Men i slutändan så ligger man ändå apatisk med magsår och utslagna tänder som en orörlig klump på golvet. Sen att det oftast blir just DU som får agera reseledare? Så är det åtminstånde med mig, låt killen med bloggen lösa det..

För det verkar faktiskt inte spela någon roll om vi bara ska hyra en stuga i Sälen. Eller om vi planerar en längre söndagsutflykt med målet att hitta kvarlevorna efter Andrés polarexpedition. Som försvann uppe på packisen i Arktis år 1897. Så vet vi redan från början att något kommer att spåra ut ordentligt.

För när ett gäng lobotomerade grabbar (som närmar sig 30-sträcket). Börjar planera inför en weekend ihop så vet man att det vankas dekadens och sodomi som skulle få 19:e kapitlet i Första Mosebok att framstå som en genuin familjeutflykt. Och nu har planerna börjat smidas och som redan nämnts ligger ansvaret på undertecknad.. Och naturligtvis var kriterierna hårda!

  • ”Billiga flygbiljetter” (max 3000:- tur och retur).
  • Bra hotell (minst fyra stjärnor)
  • Intressanta sevärdheter
  • Billig öl

Att hitta en billig weekendresa i början av augusti är nog lika enkelt som att hitta en nål i en höstack. Men efter åtskilliga timmars klickande hos obskyra flygbolag så lyckades jag pussla ihop en resa till Warszawa. Tyvärr så föll lotten på att vi skulle låta Ryanair transportera oss till den gamla Sovjetiska lydstatens huvudstad.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.