Grattis Världen 2.0 | Hjälp mig att utvecklas, skriv en kommentar

0
48
Grattis Världen 2.0 | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

Grattis Världen 2.0 | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.seVälkommen till Grattis Världen 2.0

Från att ha varit tänkt som ett levande vykort i bloggformat i samband med att jag flyttade till Malta 2013. Så har Grattis Världen utvecklats till en renodlad reseblogg med ambitionen att dela med sig av kunskapen som gör att DU också ska kunna: Resa lite längre, lite bekvämare men mycket billigare! Under de senaste månaderna har jag arbetat med att ta bloggen till nästa nivå. Med en helt ny bloggplattform, design och strategi. För att skapa mer lättöverskådliga menyer har jag byggt en organiserat en mer lättorienterad kategoristruktur för att ge dig som besökare en ännu bättre läsarupplevelse.

Nya kategorier

I Grattis Världen 2.0 finns det nu 6 nya kategorier som jag kommer att utgå ifrån i mitt bloggande. Beskrivningen av varje kategori är de riktlinjer som kommer förhålla mig till i mitt kommande bloggande. Men du får hemskt gärna komma med synpunkter, ris som ros.

 • Mat & Dryck 
  Här kommer mitt fokus att ligga på restaurangtips, barer, matkultur, drycker etc. För mat är ofta en stor del av resan för många av oss. Att hitta den restauranger, barer
  *
 • Hotell
  Här kommer mitt fokus ligga på  hotellrecensioner, tips och tricks om hur du väljer hotell samt guider till de olika hotellkedjornas medlemsprogram.
  *
 • Flyg 
  Här kommer mitt fokus ligga på tester av olika flygbolag och deras lounger, tips och tricks på flygplatsen. Samt guider till olika flygbolags medlemsprogram.
  *
 • Tåg
  Här kommer mitt fokus ligga på tågresor, guider för att resa med tåg ner till Europa, tester av olika tågbolag och deras tåg. Samt tips och tricks för din tågresa, tågsemester och tågluff.
  *
 • Båt
  Här kommer mitt fokus ligga på kryssningar, båtresor, rederier samt tester av hytter och restauranger ombord. Allt från dygnskryssningar på Östersjön till långkryssningar i Karibien.
  *
 • Tema
  Här kommer mitt fokus att ligga på restips, guider till hur du väljer rätt resväska, teknikprylar etc till julmarknader, friluftsliv och mycket mer.

Tipsa mig! 

Det är trots allt du som läsare som är en viktig del i den här bloggens utveckling. Därför får du gärna komma med tips på platser jag borde besöka, saker jag borde prova eller annat som du tycker verkar intressant. För det uppskattas verkligen!

Du får hemskt gärna komma med synpunkter, ris som ros. Antingen i en kommentar här under eller så kan du skicka ett mail till mig på johan@grattisvarlden.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.