Slitz hade skiftnycklar, Grattis Världen har ananaser

Grattis VärldenSlitz hade skiftnycklar, Grattis Världen har ananaser

Expressen har ju sina getingar, Slitz hade sina skiftnycklar och Grattis Världen har sina ananaser. Helt enkelt en symbol för att gestalta betygssättningen i recensioner. Så nu funderar du antagligen över varför jag har valt just en rosettväxt av alla sabla ting?  

Enkelt förklarat så började allt med ett practical joke för många år sedan. Efter en ganska blöt krogrunda så hamnade vi hemma hos en polare. Där jag roade jag mig med att dekorera just en ananas med detaljer från en Mr Potato Head docka. Vilken jag sedan placerade i olika positioner bland mina slumrande vänner och sedan tog kort på.. Och sedan dess så har jag fått höra om den där ananasen som med åren har blivit legendarisk. Så när jag skulle välja ett objekt för Grattis Världen så valde jag helt enkelt en annans! Så bli inte förvånad om du i framtiden kommer att se en ananas eller fem i den här bloggen.

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar

    You have to agree to the comment policy.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.