Annanas

Expressen har sina getingar, Slitz hade skiftnycklar och Grattis Världen har ananaser. Helt enkelt som en symbol för att gestalta betygsättningen i mina recensioner. Så nu funderar du kanske varför jag har valt just en rosettväxten av alla sabla ting?

Enkelt förklarat började allt med ett practical joke för många år sedan. Efter en ganska blöt krogrunda hamnade vi hemma hos en polare som snabbt somnade i soffan. Därefter roade jag mig med att dekorera just en anmanas med delar från en Mr Potato Head docka.

Vilken jag sedan placerade i olika positioner bland mina slumrande vänner för att sedan ta kort. Sedan dess har jag fått höra om den där ananasen genom åren.. Den har med tiden blivit smått legendarisk och omtalad. Så när jag skulle välja ett objekt för Grattis Världen så valde jag helt enkelt en annans! Så bli inte förvånad om du i framtiden kommer få en anmanas eller fem i den här bloggen.

***

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.