Idag är det den 29 december anno 2013 och precis som jag lovade den 7 december så lanserar jag nu Grattis Världen. Just nu sitter jag och smuttar på en kopp 7-Eleven kaffe på Arlanda med hela mitt liv i två resväskor. Om du har följt nedräkningen så har du säkert uppmärksammat att jag publicerat ett par blogginlägg redan under december. Främst med mina tankar runt flytten ner till Malta. Och tanken med den här bloggen är ju att vara ett levande vykort från min nya tillvaro på den soliga lilla ön mitt i Medelhavet.

Jag landar klockan 09:35 på Heathrow Airport. Så jag ser fram emot min flottiga English breakfas på The Globe..

Mi vida loca

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.