#23rd Psychobilly Meeting : Boka eller inte boka?

0
48
Psychobilly | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

Psycobilly Festival SpanienBoka eller inte boka – #23rd Psychobilly Meeting?

Det här är det absolut första blogginlägget i Grattis Världen som enbart kommer att helt fokusera på en musikfestival. Men knappast det sista inom den här kategorin för det finns många intressanta festivaler runt om i världen. För några år sedan fick jag nys om en psychobillyfestival som hölls i en sömnig charterort vid namn Pineda de Mar, några mil från utanför Barcelona. Och enda sen dess har jag varit sugen på att åka dit men alltid lyckats vara uppbokad på annat håll. Så nu är det kanske hög tid att bestämma om jag ska boka biljetter eller ej. För komponenterna strand, öl och grym musik hör ihop!

Psychobilly Meeting

Någon fick en galen idé att förvandla en sömniga Pineda de Mar till ett mecka för en festival. Idag är den internationellt erkänd och samlar gräddan av scenes absolut största band! Och även om årets line up inte direkt faller mig i smaken. Så skulle det inte vara så dumt att spendera en vecka i Spanien med att sippra på sangria och svulla på grisfesten till bra musik.

Flyg

En snabbcheck hos SAS visade att dem ville ha hela 4007 spänn för en tur och retur ner till Barcelona från Arlanda i SAS Plus de aktuella datumen. Så det lutar mot att flyga med Swiss via Zürich eller Lufthansa via Frankfurt. Grattis Världen är ju trots allt en reseblogg så ett tillfälle att recensera ett nytt flygbolag får väl ses som en bonus.

Det lutar mot All inclusive

Även i år så verkar det som att festivalledningen har förhandlat till sig rabatter på ett flertal hotell för sina festivalbesökare. Så det lutar nästan mot ett All inclusive hotell med fyra stjärnor. Så jag kanske ska passa på att göra ett karriärsteg och leka charterturist en vecka och njuta av dålig mat och svaga drinkar blandade på dåligt hembränt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.