Hem Inspiration

Inspiration

Key lime pie

Key lime pie – historien om den amerikanska pajen

Key lime pie har i det närmaste blivit legendarisk och kan spåras tillbaka till 1900-talets början. Den är även staten Floridas officiella paj.
Google Foto App

Fyra anledningar varför du ska använda Google Foto

I det här inlägget kommer jag tipsa om Google Foto där du får obegränsad molnlagring för dina alla foton och videor upp till 16 MP och 1080p HD.
Flaskpost

Flaskpost med tankar om framtiden från en strandad resenär

I det här inlägget tänkte jag ge dig som läsare en uppdatering om bloggens nuvarande situation för mig och bloggen.
mauro-och-pluras-tagluff

Mauro & Pluras tågluff skapar en lockelse att se Frankrike

Jag dammade av reseprogrammet Mauro & Pluras tågluff, där den omaka duon på sitt vanliga manér tar sig an kultur, mat och musik.
Mexikansk coca cola

Mexikansk Coca Cola med riktigt rörsocker

Mexiko har tack vare sitt handelskrig mot USA för att skydda sin inhemska sockerindustri tvingat Coca Cola i Mexiko att använda riktigt rörsocker.
Grattis Världen Nyårskrönika 2020

Det stundande reseåret 2020 – första kvartalet är redan fullbokat!

En sammanfattning av mina fullbokade resplaner när och fjärran under det första kvartalet. 2020. Så räkna med många intressanta inlägg framöver!
valskådning

8 av världens absolut bästa resmål för valskådning

Att få se vilda valar på nära håll är en upplevelse som är svår att beskriva. Faktum är att valar vandrar och kan beskådas i alla de större världshaven.

Long Island Iced Tea — min kärleksförklaring till en drink

Det finns drinkar och så finns det drinkar, sen finns det drinkar som Long Island Iced Tea! En av mina personliga topp fem favoriter en varm sommardag.
Att resa är en del i personlig utveckling

Att resa är en del i den personliga utvecklingen

Att resa är en del i den personliga utvecklingen. Från att du planerar resan till att du står på en ny plats. Inlägg i samarbete med Momondo.

Madventures — två finnar utforskar det tabubelagda jorden runt

Riku och Tuonna ger sig ut på en resa till 15 länder på 5 kontinenter. Med siktet inställt på att lära sig mer om planetens mest bisarra traditioner och ritualer.

10 saker att göra i Göteborg — från Liseberg till skärgården

Göteborg är en härlig stad som passar för så väl en intensiv weekend med fokus på Liseberg som för en veckas utforskande om du vill uppleva mer av allt.

Vad älskar du med att resa? Avkopplingen, upplevelserna, människorna?

För många är resandet ett sätt att koppla av och för andra är det ett sätt att aktivera sig. Inlägg i samarbete med Momondo.