Följ vår 320 mils tågresa 68º nord om polcirkeln live på Instagram!

1
193
Instagram

INSTAFölj vår 320 mils tågresa 68ºN om Polcirkeln på Instagram!

Just nu sitter jag här i SJ Loungen på Stockholm C och dricker en kopp blaskigt kaffe i en av de grå fåtöljerna och ser ut över folkhavet nere i stora hallen. Nedräkningen har börjat inför vår långa 320 mil långa tågluff genom Sverige och Norge. 


Alla delarna av Tågluff 68°Nord | Första delsträckan | Dag 1 | Dag 2 | Dag 3 | Dag 4 | Dag 5 | Dag 6 |


Klockan 17:30 kan jag gå ner till spår 4 och kliva ombord på SJ Nattåg 94 för att göra mig hemmastadd i vår sovkupé som kommer vara vårt hem det kommande dygnet under vår resa upp mot Kiruna. Även om jag kommer att tillbringa åtskilliga hundratals mil på rälsen de kommande dagarna. Så har jag insett att det kommer att vara omständligt att liveblogga. Så istället kommer jag att skriva om resan när jag kommer hem igen och har stabil uppkoppling.

#tågluff68gradernord

Men jag kommer att ladda upp bilder till Instagram från vår resa från Stockholm upp till Kiruna och sedan ner mot Oslo.  Du kan följa oss på @grattisvarlden och #tågluff68gradernord. Jag har faktiskt redan laddat upp lite bilder från min start i Hedemora ner hit till Stockholm. Mitt resesällskap Frida, kliver på först i Gävle så jag jag har lite tid på mig att paxa överslafen.


Har du tågluffat? Berätta gärna om det i en kommentar. Eller har du frågor om vår resa? Eller om att tågluffa i allmänhet, ställ dina frågor i en kommentar. Följ @grattisvarlden 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.