Hur mycket pengar har jag egentligen spenderat på Kastrup?

1
84
CPH Advantage | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

CPH Advantage | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se
CPH Advantage

– De bara super och super, det skulle mamma inte tycka om! Känns citatet lite bekant? Det är hämtar ur Pippi på de sju haven och myntas av Annika på en taverna  i sjörövarstaden Porto Piluse. När jag kontrollerade mitt CPH Advantage konto så blev jag mäkta förvånad när jag upptäckte att det endast saknas 436 kr för att jag ska bli premium. Det betyder att jag har spenderar nästan 10.000 DKK på Kastrup. Men kan det verkligen stämma?

Att jag dessutom har 21425 CPH Advantage poäng att spendera är inte heller så dumt. Och som Premium kommer jag att tjäna 200% till poängsaldot på mina inköp i utvalda restauranger, butiker och annat på Kastrup. Men sist jag besökte Kastrup så slutade min nota på drygt 2.100DKK för några påsar (som syns på bilden nedanför) till det dammsamlande barskåpet. Så helt omöjligt är det kanske inte ändå.

2014-09-09 13.04.00Förbeställ spriten på Kastrup

Jag har tidigare skrivit i Grattis Världen om att det är både enkelt och smidigt att förbeställa sina varor och hämta upp en färdigpackad i en påse. Antingen när man landar på flygplatsen eller efter säkerhetskontrollen. Sen att man som medlem i Eurobonus kan tjäna 500 extrapoäng per 1000 DKK som man spenderar i onlineshoppen. Men värt att notera är att man tyvärr inte får några Eurobonuspoäng om man handlar i de fysiska butikerna. Men däremot så tjänar man CPH Advantage poäng på alla sina inköp.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.