Grattis Världen, lanseras den 29:e december

0
107
BloggHead

Grattis Världen lanseras den 29:e december

Till skillnad från andra bloggare, har jag valt att ge Grattis Världen ett eget lanseringsdatum. Dels för att jag vill hinna skapa en del eftertänksamt textmaterial eftersom att jag inte vill släppa ett metaforiskt Kinderägg utan vare sig choklad eller leksak.

Men framförallt för att bloggens primära syfte träder i kraft först då. Eftersom att det är datumet för min emigration till Malta. Grattis Världen är främst avsedd att vara ett levande vykort i bloggformat från mitt pittoreska liv som turist i tillvaron på en solig ö mitt i Medelhavet.

Även om jag försöker inbilla mig att jag till Grattis Världen till skillnad från min andra blogg ska vara mer nischad och fokusera på Malta. Samtidigt som jag hoppas att jag ska tillföra kunskap och inspiration till dig som läsare. Vem vet, du kanske rent av också flyttar ner till ön och gör mig sällskap på min stundande takterrass.

Så vem är jag?

Och varför denna blogg? I all korthet föddes jag sensommaren 1985 och har sedan dess nomadiskt flackat sunt ett halvt liv. Utan att riktigt finna platsen där jag vill slå ned mina bopålar och skaffa en vardag. För närvarande förbereder jag mig för flytten. Och det omtalade livet som utlandssvensk mitt i Medelhavet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.