Grattis Världen, lanseras den 29:e december

BloggHeadGrattis Världen lanseras den 29:e december

Till skillnad från andra bloggar, så har jag valt att ge Grattis Världen ett lanseringsdatum. Dels för att jag vill skapa eftertänksamt textmaterial, för att inte släppa ett metaforiskt Kinderägg. Utan varken choklad, leksaken, bara en tråkig överraskning. Men framförallt för att jag för att bloggens primära syfta träder i frakt då, min emigration till Malta. 

Grattis Världen är främst avsedd att vara ett levande vykort i bloggformat från mitt pittoreska liv som turist i tillvaron på en solig ö mitt i Medelhavet. Även om jag försöker inbilla mig att jag till skillnad från min andra blogg ska vara mer nischad i den här och fokusera på Malta. Samtidigt som jag hoppas att Grattis Världen ska tillföra kunskap och inspiration till dig som läsare. Vem vet, du kanske rent av flyttar ner till ön och gör mig sällskap på en takterrass.

Så vem är jag? 

Och varför denna blogg? I all korthet så föddes jag sensommaren 1985 och har nomadiskt flackat runt ett halvt liv. Utan att finna platsen där jag vill slå ner mina bopålar och skaffa en vardag. För närvarande så förbereder jag mig inför min kommande flytt ner till Malta, för att prova på det omtalade livet som utlandssvensk mitt i Medelhavet.

Lämna en kommentar

You have to agree to the comment policy.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.