Köptips: 25 GB Mobilt bredband (kontantkort) och en schyst 3G-router för endast 246 kr

0
106
Wifi på resan | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

Wifi på resan | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

25 GB Mobilt bredband och en 3G-router för endast 246 kr

Mobilt bredband på Sverigesemestern behöver inte alls vara dyrt. I det här blogginlägget kommer jag att gå igenom en beprövad budgetlösning som du kommer ha mycket nytta av i sommar. Allt började med att morsan berättade att hon skulle ta med sig mina syskonbarn på en weekend till Kolmordens djurpark och Vildmarkshotellet. Förvisso en inte allt för lång bilresa, men ändå drygt tre timmar i baksätet. Du kanske minns barndomens långa bilresor där det enda man kunde roa sig med var att leka gul bil och reta gallfeber på föräldrarna genom att ständigt upprepa frasen -är vi framme snart?!?! Med ett eget mobilt WiFi i bilen eller på semestern kommer ungarna kunna sjunka in i en film eller gå ut på på Pokémon Go jakt utan att det krävs ytterligare abonnemang eller att din mobil måste lånas ut.

Huawei E5330

Kjell & Company säljer ett startpaket från mobiloperatören 3 med en bärbar 3G router från Huawei. Men tillhörande kontantkort med 5Gb surf. Jo den är operatörslåst till 3. MEN fördelen är att Hallon.se ägs av 3 och använder samma mobilnät. Så det är bara att stoppa i ditt nya kontantkort från Hallon och börja surfa utan problem. Så du behöver aldrig låsa upp din router om du inte vill börja använda andra mobiloperatörer.

Dessutom så har routern ett inbyggt batteri med 6 timmars batteritid Den är även så pass liten att den bara är att stoppa i fickan då den endast väger 128g. Så du kan ha mobilt WiFi med dig oavsett vart du är så länge det finns mobilteckning. I paketet så hittar du följande;

 • En 3G-router från Huawei.
 • Ett SIM-kort från mobiloperatören 3.
 • 7 dagars fri surf (max 5Gb).
 • Upp till 6 timmars batteritid.
 • En mikro USB-laddare.

När du har använt upp din medföljande surf som ingår i paketet så är det bara att byta till ditt nya SIM-kort från Hallon. Så har du ytterligare 20Gb surf eller så mycket som du har valt.

Beställ din Huawei E5330 hos Kjell & Company för 149 kr

HallonMobilt bredband från Hallon.se

Efter en hel del googlande och noga jämförande mellan de olika mobiloperatörerna. Så föll till slut mitt val på Hallon och deras mobila bredband STOR med 20Gb surf för ynka 149 kr. Att jag dessutom slipper låsa upp routern gjorde inte saken sämre. Surfmängden är giltig i 30 dagar från aktiveringen. Och det räcker gott och väl för att en familj ska kunna surfa och kolla på Netflix. Om du inte kommer att förbruka så mycket surf. Så finns det även andra alternativ som t.ex. 5Gb surf för ynka 89 kr. Fördelar med att välja Hallon;

 • Fungerar direkt i routern.
 • Ingen bindningstid (kontantkort).
 • Alltid fast pris och så mycket surf som du laddat med.
 • Inga krångliga fakturor. Du laddar på via din profil hos Hallon.

Beställ kontantkort med surf hos Hallon för 149 kr

Ett litet tips innan du handlar

Om du inte redan är det så bli medlem i Refunder om du inte redan är det. För det kommer att ge dig 52 kr tillbaka i återbäring när du beställer mobilt bredband från Hallon.se samt hos  549 andra välkända webbutiker som Nelly, Zalando, SAS med fler. Dessutom så får du även en välkomstbonus på 50 kr när du registrerar dig.

1 COMMENT

 1. Hej!

  Jag gjorde samma sak, men får inte hallon-kortet att fundera i routern. Måste man göra nånting/aktiver nånting eller så innan? Jag stoppade bara in kortet, och själva singnalstyrkan lyser bararött och jag får ingen kontackt.

  Tack på förhand

  Mvh
  Elin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.