Momondo Open World Traveller — Ambassador 2019

10
76
Momondo Open World Traveller

Momondo Open World Traveller — Ambassador 2019

Idag fick jag ett mail om att Grattis Världen kommer ingå i Momondos ambassadörsprogram — Open World Traveller. Vilket innebär att jag kommer göra vissa samarbeten med Momondo. Som är en är en sökmotor som jämför priserna på flyg, hotell, paketresor och hyrbilar hos hundratals onlineresebyråer.

Vad innebär det för dig som läsare?

För dig som läsare innebär det att du kommer få ta del av fler informativa inlägg, erbjudanden, tips om nya resmål och möjligheten att delta i tävlingar. Jag kommer även göra några resor tillsammans med Momondo vilket möjliggör att jag kan skriva om fler spännande destinationer som förhoppningsvis inspirerar dig att upptäcka mer av världen och nya kulturer.

Policy för sponsrade samarbeten

För mig är det A och O att vara transparent och ärlig mot dig som läsare. Därför kommer det här samarbetet självklart omfattas av min policy som förklarar vad du kan förvänta dig av inlägg på Grattis Världen. Just för att du ska kunna känna dig trygg och medveten om att allt du läser är äkta och opåverkat. Läs gärna min samarbetspolicy.

  • Att alltid välja vilka samarbeten jag vill göra Det är viktigt att innehållet är relevant för dig som läsare.
  • Att alltid skriva utifrån mina egna åsikter, tankar och funderingar. Utan att på något sätt påverkas av uppdragsgivaren.
  • Att aldrig skönmåla brister hos hotell, restauranger, flygbolag, resebyråer etc. Oavsett om inlägget är ett samarbete eller ej.

Varför är jag en Momondo ambassadör?

Jag reser en hel del och den röda tråden i Grattis Världen är alltid att jag vill ge dig som läsare tips och råd om hur du också kan resa lite längre, lite billigare, men framförallt mycket billigare! Så att få samarbeta med Momondo och ha möjlighet att utvärdera deras tjänster är en viktig del i mitt arbete.

Det kommer bli ett spännande år med ännu fler resor och destinationer. Jag har inte bestämt alla resmål än. Så om du har några tips eller önskemål om platser du vill läsa om får du mer än gärna maila eller lämna en kommentar här under.

Inlägg som ingår i mitt ambassadörskap för Momondo

Här under hittar du en lista med samtliga inlägg som jag skrivit under Open World Traveller 2019.

Utmärkelser och publiceringar

Jag har tidigare blivit publicerad på momondos egna blogg:


Har du bokat en resa via Momondo? Lämna gärna en kommentar här under och berätta. Glöm inte att gilla Grattis Världen på Facebook och följa mig på Instagram för fler intressanta blogginlägg från världens alla hör

10 COMMENTS

  1. Grattis! Jättekul att du är antagen! 🎉🍾 Hoppas att du kommer få göra massa roliga saker för det är du värd! 😄

  2. Vi har rest mycket med momondo och tycker att det fungerar bra. Det ska bli spännande att följa ert samarbete. Tack för din fina blogg 🙂

  3. Vad kul! Momondo är min favvosökmotor. Spännande för oss läsare att su hur detta utvecklar sig. Grattis! Hoppas på många trevliga nya resmål

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.