Momondo Black Friday 29 november

5
153
momondo Black Friday

Inlägget ingår i mitt ambassadörskap för momondo under 2019

momondo Black Friday

Momondo Black Friday 29 november

Black Friday kallas den amerikanska kommersens heliga graal och markerar starten för julhandeln. Dagen infaller alltid fjärde torsdagen för att fira höstskörden. Sedan ett par år har även Black Friday som fenomen etablerat sig i Sverige!

I år planerar jag att tipsa just dig om alla reserelaterade deals jag kan hitta från olika flygbolag, hotellkedjor, hyrbilsföretag och mycket annat! Men redan nu kan jag presentera momondos Black Friday deals där du kommer hitta riktigt schysta erbjudanden!

Själv kommer jag hålla utkik efter biljettpriser med SAS och andra Star Alliance flygbolag, eftersom att jag vill boka resor för att dra in mer Eurobonuspoäng. Dessutom är det första gången på några år i rad som jag inte kommer befinna mig i USA den svarta fredagen. Vilket annars alltid har varit en upplevelse utöver det vi svenskar normalt sett är vana med vid mellandagsrean.

***

Inväntar du också in Black Friday för att kunna boka schysta resedeals? Lämna gärna en kommentar här under och berätta. Glöm inte att gilla Grattis Världen på Facebook och följa mig på Instagram för fler intressanta blogginlägg från världens alla hör

5 COMMENTS

  1. Du tipsade för något år sedan om en annan kampanj minns jag 🙂 Men jag kommer nog kolla här också för att se om det finns något bra och billigt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.