Några timmar i London — Vad kommer jag att hinna med?

0
109

Som jag har skrivit i ett tidigare blogginlägg så har jag bokat en enkelbiljett till Malta. Med en extra lång mellanlandning på 11 timmar i London. Främst för att spendera runt 9 timmar inne i London. Men även för att flyga business Class med Air Malta från London till den soliga ön mitt i Medelhavet.  

Just nu är min plan att ta den blå linjen in mot Piccadilly Cirkus Station och centrala London. En resa på drygt 50 minuter med tunnelbanan. Men på vägen tillbaka så blir det snabbtåget snabbtåget Heathrow Express från  Paddington Station, mest för att spara tid då det endast tar 15 minuter tillbaka till flygplatsen. Jag har även passat på att skaffa ett lokalt kontantkort med 1Gb surf. För att enkelt kunna kolla tidtabeller och kartor mot lokaltaxa. Undertecknad har även £73 som ligger och skräpar. Som ska spenderas på nöjen.

Och så mycket mer lär jag nog inte hinna med innan det åter är dags för mig att bege mig ut mot flygplatsen och passera säkerhetskontrollen. För en välbehövlig bit mat innan mitt anslutningsflyg mot Malta. Men jag kan garantera att Grattis Världen kommer att skriva mer om London vid ett senare tillfälle.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.