Grattis Världen, nu på Instagram – Följ mig det är en order!

0
107
Instagram | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

Efter mitt något överraskande avslöjande om att jag ska flytta till Malta och börja blogga här på Grattis Världen. Så har flera av mina vänner hört av sig med lovord. Majoriteten har även påpekat att jag måste skaffa ett Instagram-konto till bloggen. 


OBS nytt Instagram-konto; @grattisvarlden


Även om jag periodvis arbetar med marknadsföring och är medveten om att det är viktigt att arbeta parallellt med olika sociala medier. Så kommer jag att använda mitt privata konto även för Grattis Världen för enkelhetens skull. För jag ser den här bloggen som ett fragment till en självbiografi och redogörelse att falla tillbaka på den dagen jag har blivit gammal. Men även för att mina barnbarn ska få en ärlig chans att läsa om sin morfars/farfars galna upptåg och om den kvällen han sålde sin själ till Djävulen för Rock & Roll i en av livets smutsiga vägkorsningar, precis som den amerikanske bluesmusikern Robert Jonsson.  (uppdaterat 2 juni 2017)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.