Vem är Johan Östling?

Vanligtvis brukar jag presentera mig som en livsstilsnomad, tillika frekvent resenär när någon frågar mig varför jag driver en reseblogg. Att resa har alltid varit en stor passion för mig, framförallt i kombination med ett nästan nördigt intressen för historia, arkitektur och kultur.

När jag var yngre stod det en färdigpackad persedelväska likt en scout, alltid redo för nästa resa, för jag visste aldrig riktigt vart helgen skulle sluta när jag tågplankade mig land och rike runt. Idag är den utbytt mot några kabinväskor från Samsonite, jag har även lagt mitt tågplankande på hyllan.

Men jag är fortfarande samma rastlösa vagabond. Tack vare mitt resande har jag lärt mig att planera och hitta genvägar till det bekväma resandet med flygplatslounger, dyra hotell och den goda maten. För det är trots allt alltid lite bekvämare att bo på ett ordentligt hotell utan att bli ruinerad än att sova på en soffa.

Om du vill läsa mer om mig, rekommenderar jag kategorin Turist i tillvaron där jag fritt skriver självbiografiskt med fokus på mina anekdoter och äventyr med en stor portion humor.

***