Hem Dina rättigheter under resan

Dina rättigheter under resan

Tyvärr är det inte alltid som saker blir som man har tänkt sig. Därför kan det vara bra att känna till dina rättigheter under resan. Här under hittar du alla mina inlägg som handlar om vika rättigheter du har som resenär samt hur du kan få ersättning och hjälp om något skulle hända.

När har man inte rätt till ersättning enligt (EG) 261/2004

Återbetalning av inställa flyg under COVID-19

Europeiska kommissionen har publicerat nya riktlinjer för Återbetalning av inställt flyg enligt (EG) 261/2004 under COVID-19
Avbokning och ombokning av flygbiljetter

Information om avbokning och ombokning av flygbiljetter

Vilka möjligheter och rättigheter har man egentligen som passagerare för att avboka eller omboka en resa när Coronaviruset lamslår världen?

Mina erfarenheter av AirHelp vid en flygförsening

Hur fungerar det att anlita AirHelp för att driva ett ersättningsärende mot Norwegian? Från att först ha blivit nekad fick jag tillslut €400.

När har man inte rätt till ersättning enligt (EG) 261/2004?

I det här inlägget går jag igenom när du som passagerare faktiskt inte har rätt till ersättning i enlighet med (EG) 261/2004.

Dina rättigheter när flygbolaget ändrar din avgångstid

Vilka rättigheter har man egentligen? I det här snabbguiden får du svaren som jag hoppas att du inte kommer ha nytta av.

Så här får du ersättning för inställt eller försenat flyg

Har du råkat ur för ett försenat eller inställt flyg? I det här inlägget går jag igenom dina rättigheter för ersättning.