Reseabstinens och sömnlösa nätter 2015 ska bli ett reseår

0
75

2014-06-19 13.27.41Reseabstinens och sömnlösa nätter!

Ibland så är min reseabstinens starkare än vanligt och just den här natten är den på väg att nå sitt klimax! Enda sedan början av december så har jag varit fast i ett monotont projekt åt en av våra kunder. Men om mindre än tre timmar är det dags för ett riktigt äventyr igen! Då bär det av på vår tågluff 68ºNord. Som kommer att ta oss från Stockholm upp till Narvik med SJ Nattåg 94. Där vi stannar två nätter innan vi flyger ner till Bodø. Där vi spenderar natten innan vi kliver ombord på NSB mot Trondheim för ett tågbyte mot Oslo.

2015 ska bli ett resår

Jag hoppas att jag kommer kunna förgylla 2015 med mer resande och fler intressanta platser. Framförallt nu när jag har fler fördelar med mitt resande. Samt att jag hoppas på ett nytt projekt med mer resande och kanske lite mer hotellnätter. Men mitt mål är att till hösten ta mig tillbaks till den lilla ön i Medelhavet där hela konceptet för Grattis Världen föddes för drygt ett år sedan. Och vem vet jag kanske borde skriva en årskrönika över mitt resår 2014 samt bjuda på tårta då bloggen fyllde 1 år den 29:e december.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.