Samarbete & PR

Grattis Världen startade 2013 och är idag en av Sveriges största resebloggar med en tydlig resenisch och köpstark målgrupp. Bloggen har ca 35.000 besökare per månad, där den genomsnittliga läsaren är en reseintresserad kvinna mellan 25 – 60 år som söker inspiration och information inför sina stundande resor.

Min vision är att med informativa, inspirerande och underhållande artiklar låta mina läsare upptäcka nya resmål, såväl inrikes som utrikes. Men även med fokus på hur läsaren kan dra nytta av olika lojalitetsprogram för att få ut det mesta av sin semester.

Om du som annonsör vill nå reseintresserade svenskar som söker efter genuina resmål bortom turiststråken har du kommit rätt! Med min erfarenhet av digital marknadsföring, innehållsskapade och influencer marketing på internationell nivå. Kan jag hjälpa ert företag inom turistbranschen att genomföra skräddarsydda samarbeten och kampanjer som skapar nyfikenhet och ökar er försäljning. Dessutom bidrar ett samarbete med mig till ditt företags SEO och synlighet hos Google.

Tidigare samarbeten och uppdrag

Sedan 2019 ingår jag i momondos ambassadörsprogram. Några andra exempel på företag jag samarbetar eller har samarbetat med är: Addnature, Blå Tåget och Flightright.

Anlita mig för

Bloggsamarbeten – Oavsett om du vill marknadsföra en destination, tjänst eller produkt. Skapar jag ett säljande och varumärkesbyggande innehåll som skräddarsys efter dina önskemål och behov. Inför ett samarbete är det viktigt att följande åtföljs:

    • Innehållet ska lämpa sig väl och matcha övrigt innehåll på bloggen.
    • Jag producerar allt innehåll själv (bilder och grafik kan undantas).
    • Åsikter och synvinklar är alltid mina egna och går alltid i första hand. Omdömen, åsikter och recensioner går ej att köpa.
    • Alla samarbeten märks på något sätt ut.

Kontakt

Du får mig enklast genom att skicka ett e-mail till mail@johanostling.com
Adress:

Johan Östling
BOX 295
114 79 Stockholm

***