Samarbete

Samarbete

Grattis Världen är öppen för olika samarbeten i form av press- och bloggresor, sponsrade blogginlägg, produkttester samt dylikt. Jag väljer själv vilka samarbeten som är relevanta för mina läsare. Samtliga texter som publiceras kommer att vara mina egna, och utgå ifrån mina egna tankar och åsikter. Således kan inte uppdragsgivaren påverka innehållet i textmaterialet. Alla samarbeten kommer även i enlighet med marknadsföringslagen att märkas med en banner där det tydligt framgår att det är ett samarbete med X.

Målgrupp och inriktning

Grattis Världen är ett etablerat namn bland svenska resebloggar sedan 2013. Ambitionen är att skriva inspirerande blogginlägg, ge restips, reseguider samt recensioner av hotell, restauranger, flygbolag, sevärdheter etc. Bloggen riktar sig primärt till soloresenärer samt personer i sällskap som reser på aktiva resor. Utöver resmål så har bloggen fokus på flyg, lounger, flygplatser, tågresor, hotell samt mat och dryck.

Produktprover

Företag är välkomna att skicka produktprover till mig. Skickade produkter är inte en garant för att jag kommer att skriva om dessa här på Grattis Världen eller publicera något i mina andra sociala medier kanaler. Dock ökar chansen om produkten är relevant för min målgrupp och bloggens inriktning.

Annonser och Banners

Grattis Världen tar inte in annonser eller banners i dagsläget (det är inte förhandlingsbart). Då jag vill ge mina läsare en så bra läsarupplevelse som möjligt.

Affiliate-/värvningslänkar

Grattis Världen är idag ansluten till två av Sveriges största affiliatenätverk. Men är öppen för ytterligare samarbeten.

Gästbloggare

Andra bloggare eller privatpersoner som vill skriva inlägg för Grattis Världen är välkomna att kontakta mig. Det samma gäller om du vill att jag gästbloggar hos dig. Dock accepteras inte kommersiella aktörer som gästbloggare. Men jag ingår gärna ett samarbete där jag gästbloggar för er företagsblogg eller liknande.

Kontakt

För frågor, mediakit, produkttester, pressinbjudningar förslag om samarbeten eller liknande skicka ett mail till johan@grattisvarlden.se Det går även bra att skicka produktprover och liknande direkt till mig:

Johan Östling
BOX 295
114 79 Stockholm