Samarbeten & Kontakt

Samarbete

Grattis Världen är öppen för samarbeten i form av press- och bloggresor, sponsrade blogginlägg, produkttester och dylikt. Jag väljer själv vilka samarbeten som är relevanta för mina läsare. Samtliga texter kommer att vara mina egna och utgår ifrån mina egna åsikter. Samtliga texter kommer att vara mina egna och utgå ifrån mina egna åsikter. Uppdragsgivaren kan därför inte styra innehållet i textmaterialet. Alla samarbeten kommer även att märkas med en banner där det tydligt framgår att samarbetet är genomfört i samarbete med X.

 

Målgrupp och inridning

Grattis världen är en svensk reseblogg som startades i december 2013, av mig Johan Östling. Bloggen riktar sig primärt till soloresenärer och personer som reser i sällskap med fokus på aktiva resor. Ambitionen är att ge läsaren reseinspiration, tips samt guider till olika resmål såväl utomlands som inrikes. Genom att ge läsaren informativa och inspirerande  blogginlägg med målande bilder.

 

Produktprover

Företag är välkomna att skicka produktprover till mig. Skickade produkter är inte en garant för att jag kommer skriva om dessa på Grattis Världen. Dock ökar chansen om produkten är relevant för min målgrupp och inriktning.

 

Kontakt 

För frågor, mediakit, produkttester, pressinbjudningar eller liknande skicka ett mail till johan@grattisvarlden.se Det går även bra att skicka produktprover och liknande direkt till mig:

Johan Östling
Frejgatan 13
114 79 Stockholm

 

Annonser och Banners 

Grattis Världen tar inte in annonser eller banners. Av en enkla anledningen att jag vill ge mina läsare en så bra läsarupplevelse som möjligt.

Affiliate-/värvningslänkar  

Grattis Världen är ansluten till två av Sveriges största affiliatenätverk. Men är öppen för ytterligare samarbeten.

 

 

Gästbloggare

Andra bloggare eller privatpersoner som vill skriva inlägg för Grattis Världen är välkomna att kontakta mig. Det samma gäller om det om du vill att jag gästbloggar hos dig. Dock accepteras inte kommersiella aktörer som gästbloggare.