SAS Bonus Challenge 2016

0
47
SAS Bonus Challenge 2016 | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

SAS Bonus Challenge 2016 | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

SAS Bonus Challenge 2016

Igår fick jag ett e-mail från SAS med en nyårskaramell som fick mig att le. Tydligen skulle jag kunna knipa 30.000 Eurobonuspoäng genom att bara genomföra 4 tur och returresor med SAS innan den 28:e februari. Redan nu så har jag bokat en femdagarsresa till Tallinn där min tanke är att därifrån boka en 40-timmarskryssning till Stockholm med Tallink & Silja Line. Jag passade även på att boka en ny resa till Riga, en stad som jag besökte senast i december. Vart de två övriga resorna kommer gå vet jag inte just nu. Men jag har ändå drygt två månader på mig att fundera över den saken.

Uppgradering 2016-01-11! 

Resa nummer tre och fyra är bokad nu, det blev en segment-run till Litauens huvudstad Vilnius. För om jag redan har bokat in mig till två baltiska länder varför inte flyga till det tredje också? Dock så blir det en två-i-en resa. I och med att jag behövde 4 segment till för att klara utmaningen så har jag bokat Stockholm-Oslo-Vilnius-Köpenhamn-Stockholm. Så räkna med att det kommer blogginlägg från mina resor till Baltikums tre huvudstäder.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.