SAS Bonus Challenge 2016

SAS Bonus Challenge 2016 | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

SAS Bonus Challenge 2016

Igår fick jag ett e-mail från SAS med en nyårskaramell som fick mig att le. Tydligen skulle jag kunna knipa 30.000 Eurobonuspoäng genom att bara genomföra 4 tur och returresor med SAS innan den 28:e februari. Redan nu så har jag bokat en femdagarsresa till Tallinn där min tanke är att därifrån boka en 40-timmarskryssning till Stockholm med Tallink & Silja Line. Jag passade även på att boka en ny resa till Riga, en stad som jag besökte senast i december. Vart de två övriga resorna kommer gå vet jag inte just nu. Men jag har ändå drygt två månader på mig att fundera över den saken.

Uppgradering 2016-01-11! 

Resa nummer tre och fyra är bokad nu, det blev en segment-run till Litauens huvudstad Vilnius. För om jag redan har bokat in mig till två baltiska länder varför inte flyga till det tredje också? Dock så blir det en två-i-en resa. I och med att jag behövde 4 segment till för att klara utmaningen så har jag bokat Stockholm-Oslo-Vilnius-Köpenhamn-Stockholm. Så räkna med att det kommer blogginlägg från mina resor till Baltikums tre huvudstäder.

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar

    You have to agree to the comment policy.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.