SAS Event: Gröna Lund 31 maj – 2015

0
62
SAS Event Gröna Lund | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

Gröna LundSAS Event: Gröna Lund 31 maj

För någon vecka sedan så fick jag veta att SAS Eurobonus och American Express har ett gemensamt event på Gröna Lund den 31 maj för SAS Guldmedlemmar.

Dock verkar jag inte ha fått någon officiell inbjudan från SAS än? Eller ens någon information. Och jag har trots allt varit Eurobonus Gold sedan i höstas så jag får den väl om någon dag. Oavsett så innebär det att Gröna lund öppnar klockan 10:00. Alltså två timmar innan den officiella öppningstiden klockan 12:00. Dessutom så ingår det ett gratis åkband och fri entré per gäst. Man får tillgång till hela parken under dagen och kvällen. Totalt får man 4 biljetter så jag lär nog hitta några som vill hänga med.


House of Nightmares på Gröna Lund

Inför årets säsong har Gröna Lund renoverat och gjort om sitt spökhus till det läskigaste någonsin. Tillåt mig gäspa? Men självklart så kommer jag att gå igenom det nya spökhuset House of Nightmares. För trailern är ju inte så dum och med 13 årsgräns kanske det är lovande trots allt? Så förhoppningsvis är det väl läskigare än föregående år när huset fylldes av baltiska gästarbetare med Buttericksutstyrsel.. Men man kan inte hoppas på allt för mycket när det kommer till landet mellanmjölk. 

Har du redan hunnit testa det nya spökhuset House of Nightmares? Vad tyckte du? Lämna gärna en kommentar. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.