SAS Event: Gröna Lund 28 Maj – 2017 – 4 biljetter bortskänkes

2
57
SAS Event Gröna Lund | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

SAS Event: Gröna Lund 28 maj

För tredje årer i ras kommer jag att besöka SAS Eurobonus och American Express event på Gröna Lund för SAS Guld- och Diamantmedlemmar. 

Precis som tidigare år så slås grindarna upp redan klockan 10:00 för oss eventgäster. Sedan öppnar parken som vanligt klockan 12:00. Men det är egentligen inte så himla VIP som vissa försöker påskina att det är. Det bjuds på lite chips, smoothies samt freebies från ovan nämnda arrangörer. Det bästa är egentligen att man slipper köerna i två timmar och det är värt en del. Samt att det ingår ett fritt åkband per biljett med SAS logga som gäller hela dagen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=r4nXECufJu0?rel=0&w=580&h=325] Tidernas värsta fall?

Precis som tidigare år så har Gröna Lund även slagit till med något nytt i år också. Den här gången är det Ikaros ”95 meter upp i luften så lutas stolen i 90 grader och ditt ansikte är nu riktat mot marken!”. Vilket i och för sig låter som en magruskare. Men jag tror ändå att i närheten av min nära-döden-upplevelse Six Flags Great Adventure i Jackson Township, NJ 2015. Där jag efter mycket om och men, samlande mod för att tillslut åka en av världens högsta berg och dalbanor Kingda Ka!

Jag har 4 biljetter över till eventet som jag skänker bort!

Kontakta mig och berätta varför just du ska få dem så väljer jag ut den som behöver dem mest. Inget om vem du är kommer skrivas ut här på bloggen. Jag drar en vinnare och kontaktar dig den 1 maj.  Bor du inte i Stockholm så kan jag även bjuda på en hotellnatt om det behövs. 

2 COMMENTS

  1. Vi ska också på eventet. Måste man vara på plats klockan 10-12?
    Tänkt oss åka in runt 14, tror du det funkar?

    • Ursäkta för sent svar. Det vågar jag faktiskt inte uttala mig om, då det är SAS som håller i eventet. Enklast är nog om du ringer Gröna Lund och frågar. För jag tror du får ett bättre svar från dem än du får från SAS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.