SAS Event: Gröna Lund 29 maj – 2016 – 2 biljetter bortskänkes

0
61
SAS Event Gröna Lund | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

Gröna Lund

SAS Event: Gröna Lund 29 maj

För andra året i ras kommer jag att besöka SAS Eurobonus och American Express event på Gröna Lund för SAS Guld- och Diamantmedlemmar.  

Precis som förra året så slår grindarna upp redan kl 10:00. Alltså två timmar innan parken öppnar för allmänheten. Bland annat så bjuder SAS på lite tilltugg och annat gott. Men framförallt så får man ett special åkband som gäller hela dagen!

Personligen så tycker jag inte att Gröna Lund är speciellt spännande även om det kul med åkattraktioner. Framförallt inte efter mitt solo besök på Six Flags Great Adventure i Jackson Township, NJ. Där jag efter mycket om och men, samlande av mod tillslut åkte en av världens högsta berg och dalbanor Kingda Ka. Men precis som förra året så hänger min ena brorsdotter på tillsammans med en kompis och hennes mamma. Så det kommer nog bli en rätt schyst heldag.

Hekto BBQFiesta Taqueria & Bar och Hekto BBQ

Är två av de nya restaurangerna som öppnade på Grönan den 23 april. Totalt så har man spenderat över 10 miljoner på fyra nya matupplevelser. Dessutom så har man plockat in stjärnkocken Jonas Dahlbom, för att skapa de nya menyerna och profilera sina nya lanseringar. Så det är dessa vattenhål som lockar mig mest den här gången. För vem uppskattar inte grillat och goda drinkar? Jag ska försöka hinna med att prova lite av varje, mellan åken. Sen kanske det kommer en resumé på bloggen.

Jag har 2 biljetter över till eventet som jag skänker bort!

Kontakta mig och berätta varför just du ska få dem så väljer jag ut den som behöver dem mest. Inget om vem du är kommer skrivas ut här på bloggen. Jag drar en vinnare och kontaktar dig den 1 maj.  Bor du inte i Stockholm så kan jag även bjuda på en hotellnatt om det behövs. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.