Spara pengar till resor med svenska Refunder.se

0
118
Refunder.se
Refunder.se

Uppdaterat: 2020-01-28

Spara pengar till resor med svenska Refunder.se

Jag får ofta frågor om tips och råd för att spara pengar till resor. Ett enkelt sätt att göra det på är att minska utgifterna på dina vardagsinköp. Den svenska cashbacktjänsten Refunder.se ger återbäring på shopping hos 889 anslutna onlinebutiker. Det enda du behöver göra är att bli medlem och shoppa.

Hur stor återbäring du får på din shopping varierar mellan de anslutna butikerna. Vissa butiker har även fast återbäring. Den mest generösa återbäringen har butiker med inriktning på kläder och tjänster. När du har samlat mer än 100 kronor kan du föra över pengarna direkt till ditt bankkonto.

Återbäring på resor

Det är inte a vardagsinköp och shopping som ger dig återbäring. Flera onlineresebyråer, flygbolag, hotellkedjor och hyrbilsfirmor är anslutna. Som exempel kan du använda Refunder.se när du bokar hotell via Hotels.com där du får 5% återbäring på dina bokningar.

Om du dessutom är medlem i Hotels.com Rewards får du en frinatt när du samlat 10 nätter. Vare sig du bokar en lång vistelse eller flera resor går det snabbt att samla 10 nätter och med ytterligare 5% blir det en bra deal.

Hur tjänar Refunder pengar?

Refunder.se tjänar pengar genom att driva trafik till de anslutna onlinebutikerna som sedan genererar försäljning. Den ersättning som butikerna betalar för köpen delas sedan ut till dig som kund.

Bli medlem och få 50 kronor

Bli medlem i Refunder.se

Om du inte redan är medlem i Refunder.se är det enkelt att bli det. Medlemskapet är helt gratis och du får dessutom 50 kronor i välkomstbonus! Som medlem kan du sedan bjuda in dina vänner och tjäna ytterligare 50 kronor.

Om du använder min värvningslänk får jag 50 kronor i provision som i sin tur hjälper mig ekonomiskt att kunna driva Grattis Världen. Tack för att du stödjer bloggen!

***

Använder du Refunder.se? Lämna då gärna en kommentar här under och berätta. Glöm inte att gilla Grattis Världen på Facebook och följa mig på Instagram för fler intressanta blogginlägg från världens alla hörn.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.