Hem Europa Polen Det här bör du veta om strippklubbar i Polen

Det här bör du veta om strippklubbar i Polen

0

StrippklubbDet här bör du veta om strippklubbar i Polen

Med stor sannolikt kommer ingen annan svensk resebloggare ta upp det här ämnet? Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att det är lite tabubelagt. Men jag är trots allt ganska säker på att den här street-smart-informationen kan vara till nytta för dig som tänker resa till Polen för att festa. I många av de polska städerna ligger barerna och strippklubbarna tätt längst tvärgatorna i de turisttäta stadsdelarna

Ofta kommer det fram en trevlig person och börjar småprata innan erbjudandet kommer om att hänga med till en strippklubb. Ärligt talat så är det lätt att lockas av inkastarnas erbjudanden om billig alkohol och vackra tjejer. Börjar ni tveka så kommer snabbt dem betryggande orden om att ni bara kan hänga med och titta. Självklart får ni gå när ni vill.

För även om det inte var ert mål med resan knappast var att besöka någon av strippklubbarna. Så är det inte många steg innan ni sitter nedsjunkna i en bekväm soffa på någon av klubbarna med en drink eller öl framför er. Oftast stämmer det att drinkarna och ölen inte kostar många zloty, men det finns andra fallgropar att se upp med.

Drinkar till tjejerna på strippklubbar i Polen

Tjejerna går runt lättklädda och kommer nästan alltid fram och hälsar vänligt innan de frågar om de får sitta med er. När de väl har satt sig kommer det antingen fram en servitris eller så frågar tjejerna själva om ni vill bjuda dem på varsin drink? Notera att din egen öl kostar runt 20 zloty. Medan drinken som du köper till tjejen kostar runt 180 zloty! Ofta får man även med ett par gratis shots om man beställer en drink till tjejen. Det är helt enkelt för att få dig ut balans så att du ska spendera ännu mer pengar på drinkar till tjejerna. Anledningen är för att tjejerna sällan får betalt av klubbarna utan drar in sin lön på drinkarna och privata danser. Värt att nämna är att tjejerna ofta är studenter från andra städer och är väldigt allmänbildade. Men behöver tjäna pengar för sina studier.

Privata VIP-rum

Det är inte heller ovanligt att tjejerna vill ha med dig till ett eget VIP-rum för en privat dans som kostar mindre pengar än en drink. Visst det kan innebära att du får en lap-dance och när den är slut kan du återvända till ditt sällskap. Men det förekommer även att tjejen gör allt för att hålla dig kvar i rummet och bjuder dig på ännu fler shots. Efter ett tag kommer kanske erbjudandet om andra tjänster. Oavsett så tickar tiden på och du kommer få en slutnota som ska betalas innan du lämnar klubben! Det är inte ovanligt att den kan landa på flera tusen zloty! Kan du inte betala så eskorteras du av några mindre bekväma typer till närmaste bankomat.

Varför jag tar upp det här?

Jag har hört många skräckhistorier från både killar och tjejer som har hamnat på strippklubbarna och sen inte riktigt kunnat ta sig därifrån. Och även fått sina kort skimmade och och konton länsade på pengar. Så det här blogginlägget ska i första hand ses som ett varningens finger att inte besöka strippklubbarna. För det kommer sannolikt att sluta med att du spenderar massa pengar. Som du istället hade kunnat gjort roligare saker för.


Har du något du vill tillägga? Lämna gärna en kommentar här under och berätta. Glöm inte att gilla Grattis Världen på Facebook och följa mig på Instagram. För fler intressanta blogginlägg från världens alla hörn!

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.