Det här bör du veta om strippklubbar i Polen

0
696
Strippklubb polen

Till att börja med handlar det här inlägget om information som kan vara viktig att känna till för dig som planerar att resa till Polen med för att festa. I många polska städer ligger skumma barer och strippklubbar längst tvärgatorna i turistkvarteren. Ofta kommer det fram en trevlig inkastare som börjar småprata och berättar om deras klubb där det finns billig alkohol och vackra tjejer.

Inkastaren kommer försöka övertyga er om att ni självklart bara behöver följa med och kolla och kan gå när ni vill. Utan några motkrav och det är helt sant. Hänger ni med inkastaren är det inte många steg innan du sitter nedsjunken i en soffa med en billig öl för några zloty.

Drinkar till tjejerna

Tjejerna går runt lättklädda och kommer nästan alltid fram och hälsar trevligt innan de frågar om ni vill ha sällskap. När tjejerna väl har satt sig kommer det fram en servitris eller så frågar tjejerna själva om ni vill bjuda dem på varsin drink? Notera att din egna öl kostar runt 15 zloty medan en drink till tjejen kostar runt 180 zloty. Oftast får man även med ett par shots till varje drink.

Det är helt enkelt för att få dig ur balans för att du ska spendera mer pengar på drinkar till tjejerna. Anledningen är att tjejerna sällan får betalt av klubbarna där de dansar utan drar in sin lön på drinkar och privata shower. Värt att nämna är att tjejerna oftast är studenter från andra städer och i regel väldigt allmänbildade.

Privata VIP-rum

Det är inte heller ovanligt att tjejerna erbjuder dig att följa med till ett VIP-rum för en privat dans som kostar mindre än en drink. Visst kan det innebära att du får en lapdance och att du kan återvända till ditt sällskap när den är över. Men det förekommer även att tjejerna gör allt för att allt för att hålla dig kvar i rummet och bjuder dig på ännu fler shots. Efter ett tag kommer kanske erbjudandet om andra tjänster. Oavsett om du tackar nej till erbjudandet tickar tiden och du kommer få en slutnota som ska betalas innan du lämnar klubben! Det är inte ovanligt att den kan landa på flera tusen zloty! Kan du inte betala blir du eskorterad av några mindre bekväma typer till närmsta bankomat.

Varför jag tar upp det här?

Jag vet att många resebloggare aldrig skulle drömma om att skriva ett sånt här inlägg. Men jag har hört många skräckhistorier från både killar och tjejer som hamnat på strippklubbar i Polen. Allt från obekväma situationer till skimmade kort med rensade bankkonton till följd. Om du ändå väljer att besöka någon av strippklubbarna ska du vara berett på att du kommer spendera mer pengar än du hade tänkt. Med andra ord pengar som du hade kunnat göra roligare saker för. Resten är helt upp till dig, men nu har du fått en varning.

***

Har du något du vill tillägga? Lämna gärna en kommentar här under och berätta. Glöm inte att gilla Grattis Världen på Facebook och följa mig på Instagram. För fler intressanta blogginlägg från världens alla hörn!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.