Tack SAS för att ni försämrar Eurobonus..

2
48
SAS Gold
Lånad bild

Tack SAS för att ni försämrar Eurobonus..

Under november så har jag som känt ägnat mig åt så kallade mileage runs med SAS. För att tillslut uppnå ett SAS Eurobonus Gold. Just för att kunna plocka russinen ut kakan och resa lite bekvämare. Och det tog mig totalt 5 resor via Kastrup till både Berlin och Aten för att dra in totalt 51.500 Eurobonuspoäng.

Under min första mileage run till Berlin i september så blev min flight inställd och 5 whisky flaskor krossades. Vilket resulterade i att jag blev omdirigerad till det tyska lågprisflygbolaget Air Berlin vilket gjorde att jag missade mitt Eurobonus Silver med EN flight! Jag hade noga räknat ut mitt resmönster för att knipa det nya kortet.

Tack SAS..

Lagom till att jag lyckas uppnå mitt mål att få status som Gold. Så släpper SAS en bomb som skulle få Fatman och Little Boy att framstå som ytterst små bagateller i världshistorien. För tydligen så har flygbolaget i fråga insett att deras eget kundlojalitetsprogram varit för frikostigt med poängutdelningen och därför har man infört Eurobonus 2.0. Vilket nog mest påverkar oss status pax som kommer få lägre intjäning per resa. Men en fördel är att det kommer krävas 45.000 poäng samt att jag nu mer har 20% extra intjäning på SAS flighter.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.