AVSLUTAD: Tävling: Vinn en kryssning till Tallinn för upp till 4 personer

22
63

Vinn en kryssning till Tallinn för upp till 4 personer i en A-hytt!

Eftersom att jag har samlat på mig 60.000+ bonuspoäng i Tallink & Silja Lines bonusprogram Club One. Tänkte jag använda poängen till något roligt för dig som läser bloggen. Så varför inte arrangera en liten tävling?

AVSLUTAD 28 april 2018

Grattis Malin Andersson från Västerås! Tack för din berättelse om dig och din pojkväns upplevelse i Kingda Ka. Vi hoppas att ni får en trevligare resa över till Tallinn tillsammans! Hälsningar Johan, Fanny, Magnus, Katrin och Alexander.

Älskar du också havsutsikt, lyxfrukostar och att promenera runt i medeltida stadskärnor? Då ska du delta i den här tävlingen! Där du kan vinna en 40-timmars kryssning för upp till 4 personer i A-hytt till Tallinn. Självklart ingår även en specialfrukost med ett glas mousserande vin för samtliga resenärer i hytten.

Totalt kommer en vinnare att utses. Värdet på resan är över 2.000 kr! Tävlingen startar idag den 7/4 och avslutas den 28/4. Resan måste ske mellan den 15/5-15/8 år 2018 med undantag för specialkryssningar ombord. Lycka till!

För att delta i tävlingen ska du

Tips!

Öka dina chanser att vinna genom att skriva en relevant kommentar till inlägget. Har du besökt platsen i det aktuella inlägget? Skriv en kommentar och berätta. Tipsa gärna om saker du tycker andra ska vet inför en resa dit. Eller har du några frågor? Skriv gärna en fråga för även relevanta frågor kommer att vara med och tävla! Självklart får du kommentera hur många blogginlägg du vill. Men bara en kommentar per inlägg kommer att väljas ut. PS. du kan även tipsa dina vänner om tävlingen så ni är fler som är med och tävlar.

Så utses vinnaren

Vinnaren kommer att utses av en jury bestående av fem personer. Varje jurymedlem kommer att välja ut en kommentar som den personen anser är bäst. Totalt kommer fem finalister att väljas ut. Därefter kommer juryn gemensamt rösta fram en vinnare med motivering till vinsten. Både vinnaren och motiveringen kommer att skrivas i det här blogginlägget samt på Grattis Världens Facebooksida.

Tävlingen avgörs lördagen den 28/4. Vinnarna kontaktas senast den 30/4. Tänk även på att du måste använda en e-postadress som är kopplad till ditt Facebookkonto så att vi kan kontrollera att du har gillat Grattis Världen på Facebook.

Tävlingsvillkor

För att du ska kunna delta i tävlingen måste du ha fyllt 18 år, kommenterat minst ett (1) blogginlägg här på grattisvarlden.se samt gillat Grattis Världen på Facebook. Du får naturligtvis kommentera så många blogginlägg du vill. Men bara en (1) kommentar per blogginlägg kommer att räknas i tävlingen. Notera att kommentarer som anses stötande eller innehåller personangrepp kommer att diskvalificeras (med undantag för saklig kritik).

Vinnaren kommer att utses av en jury bestående av fem (5) personer. Varje jurymedlem kommer att utse varsin kommentar som finalist. Därefter kommer jurymedlemmarna gemensamt ha en omröstning där vinnaren utses med motivering. Vinnaren kommer därefter kontaktas via e-post, så det är viktigt att du använder en giltig e-postadress i kommentaren som är kopplad till ditt Facebook konto. Så att vi kan kontrollera att du gillat Grattis Världen på Facebook. Din e-postadress kommer inte att delas användas i annat syfte än för tävlingen.

Kryssningen sker ombord på något av Tallink & Silja Lines fartyg. Bokningen sker efter att jag har fått vinnarens samt övriga medpassagerares nödvändiga personuppgifter. Resan skall ske mellan 15/5-15/8 år 2018 med undantag för specialkryssningar. Resa till och från kryssningen ingår inte i vinsten.

Tallink & Silja Line har ingen inblandning i den här tävlingen och kan såldes inte hållas ansvariga! Vinnaren har även rätt att överlåta resan till tredje person. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinsten kan inte bytas mot kontanter.

Tävlingen avgörs lördagen den 28/4. Vinnarna kontaktas senast den 30/4.

22 COMMENTS

  • Jag tror att du skulle uppskatta Tallinn. När det gäller fotografering så har du allt från Gamla stan till bohema konstnärskvarter och lämningar från Sovjettiden. Det är bara att du säger till om du reser över så kan jag ge dig många tips på platser.

 1. Vilken rolig tävling. Jag har aldrig varit i Tallin men vi har pratat om att åka dit, någon gång. Och ännu roligare var att jag hittade dig via ”Bloggare som kommenterar…” för nu har jag hittat ännu en rolig reseblogg att läsa. Tack.

  • Tallinn är på många sätt en underbar stad att besöka. Dels är den toppmodern och trendig, men ändå pittoresk och mysig. Jag har massvis med blogginlägg som jag måste skriva klart om Tallinn. Kul att du uppskattar bloggen 🙂

 2. Älskar Tallinn och det var många år sen jag var där. I min make sen 26 år är jag i fortfarande så kär.Ny fyller vi båda 50.år och denna kryssning bore en dröm om jag vann – håller tummar och tår att drömmen om Tallinn blir sann!

 3. Har aldrig varit i Tallin , men eftersom ni nu lyckats mig fresta , jag hoppas att denna stad få testa ! spännande ”så in i norden” , kanske ett nytt ”paradis” på jorden !?? Vi kanske där kunde fira våra 45 år som gifta , har dessutom aldrig velat ”skifta” !

 4. Rolig tävling. Har aldrig varit i Tallinn men det skulle vara kul och få åka dit med familjen. Minsta tjejen har aldrig varit på kryssning så detta skulle vara kul och göra med henne.

 5. Jag skulle så gärna vilja åka till Tallin!
  Mina föräldrar åkte dit och förälskade sig i staden och dess utbud av restauranger och miljöer. Jag har blivit varmt rekomenderad att åka dit. Vem vet, kanske jag också blir “torsk på Tallin” 😉

 6. får göra ett försök och hålla tummarna, det hade ju varit riktigt roligt att åka dit igen och sett mer av stan denna gång 😄

 7. Vilken härlig tävling! Sonen och jag gillar båda kryssningar, men har aldrig gjort en till Tallinn. Håller tummarna!

 8. Jag och min man åkte på vår något försenade smekmånad till Tallinn. Känslan i gamla stan är så mysig. En kanel- alternativt honungsöl på Olde Hansa är ett måste.

  • Ja det finns många små kryp in i Tallinn. Men som sagt är Old Hansa riktigt trevligt även om det en ”turistfälla”. Så är det trevligt och bra mat.

 9. Låter spännande! Jag har själv varit i Tallinn bara en gång för många år sedan och mitt i kalla vintern. Nu är det dags att utforska stan när det är varm där ute 🙂

  • Tallinn är en året runt stad. Men om man bortser från veckorna med julmarknaden på Rådhustorget, så är inte vintern så spännande. Men Tallinn är som bäst enligt mig på senvåren när allt blommar men det fortfarande inte är för varmt.

 10. Jag har länge längtat till Tallinn. Tänker besöka tyg och garnbutiker. Kanske hittar jag något fint handarbete!

 11. Hej!
  Jag har en fråga:
  Hur är utbudet av vegetarisk mat i Tallinn? När jag tänker närmare efter så undrar jag även rent generellt hur matkulturen ser ut? 😄🌻🌼🌺

  • Hej! Tallinn är en smältdegel av världens alla kök på en väldigt liten yta. Många bättre restauranger som t.ex. MEKK är spännande om man vill prova nyskapande estnisk mat. Utbudet av vegetarisk mat är enligt en av mina vänner i Tallinn på uppgång, tyvärr har jag själv dålig koll på det. Men vi är ett gäng bloggare som planerar för ett gemensamt projekt med olika restauranger, kök och städer där bl.a Tallinn ingår.

 12. Vore toppen att få besöka Tallin. Tar nog isf med barnbarnen o maken dit. Vore intressant att se deras kultur.

 13. Vi fyller båda 59 i år – tänk vilken härlig kryssning vi får! Därför håller jag både tummar och tår.Av dessa mysiga resor man så bra mår!

 14. Ja, jag älskar Tallinn, trevligt att ta en tripp dit ibland, maken och jag firar ju 45 år tillsammans i år, så varför inte fira med Tallink och Tallinn, hoppas på tur. Dessutom ska jag gå igenom en operation, en morot att se fram emot när allt är över vore inte så tokigt. Hoppas på tur.

 15. För ett år sedan drygt var jag på konferens i Tallinn, första besöket i Baltikum för mig. Jag blev överförtjust i den mysiga stadskärnan. Månaden innan fick jag dessutom veta att min förfader var född där 1701, i Reval där jag fick vandra i hans fotspår. Nu vill jag visa gubben denna pärla!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.