Traderafynd : Egen 1 klass nattågskupé från Göteborg till Östersund

0
64
Tradera

Visit östersund

Nattåg från Göteborg upp till Östersund

För bara några dagar sedan så låg jag nyvaken på ett hotellrum i Shanghai och slökollade på Tradera. När jag av en slump såg att det fanns en intressant auktion, sekunderna senare hade jag lagt ett startbud, Sen tänkte jag inte mer på det fören idag när jag fick ett mail om att jag hade vunnit auktion. Tydligen så hade jag vunnit en; Tågresa i 1 klass sovkupé från Göteborg upp till Östersund för startbudet på 400 kr. I efterhand så kanske det inte var så genomtänkt att ha Göteborg C som utgångspunkt om man ska norrut? Framförallt inte om man bor i Stockholm. Men samtidigt så är det ett bra tillfälle och en anledning för mig att besöka Lisebergs Julmarknad några timmar innan jag ska bege mig norrut mot Östersund.

Halmstad – Göteborg – nattåg – Östersund

Fördelen med biljetten är att den är ombokningsbar. Så nu ska jag bara hitta en lucka som passar mig med ledighet och allt. Men jag har ett inbokat kundmöte i Halmstad den 1 december. Så jag kanske ska passa på att göra en kombination och boka in nattåget samma kväll? Dock är säljaren väldigt seg att få tag på, så jag får se om jag hinner få biljetten ombokad i tid? Vid betalningen kom vi överens om att jag skulle återkomma med ett aktuellt datum. Oavsett så är priset så pass bra att det helt klart är värt det. Och jag har inte rest med nattåg sen vår  så att prova en 1 klass sovvagn ska bli spännande.

Håll koll på Tradera

Om du vill ha spontana och prisvärda äventyr så kan Tradera vara ett bra alternativ. För det finns ofta många biljetter med låga utropspris som i slutändan ingen bjuder på. Jag har gjort många spännande fynd som tagit mig land och rike runt för småpengar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.