Uppdatering: Vad händer och varför det dröjer med bloggen

0
204
Logo | Grattis Världen Reseblogg | www.grattisvarlden.se

-Hur går det med den nya plattformen för Grattis Världen? Den frågan har kommit några gånger den senaste månaden. Det enkla svaret är att det har tagit mycket längre tid än vad jag från början hade anat. Många tekniska faktorer har spelat in i flytten av mina gamla blogginlägg. 

Tyvärr så räcker inte tiden riktigt till i den utsträckning som jag vill att den ska göra. Vilket så klart blir en bidragande orsak till att det tar längre tid. Och jag vill inte leverera en halvfärdig lösning som inte är funktionsduglig och lättorienterad. Men ha förtröstan för jag har samlat ihop material för åtminstånde 100 blogginlägg om allt från restaurangtips till hur du enklast samlar poäng hos flygbolagen för att kunna genomföra billiga bonusresor.

Jag har även gjort ett par resor till Tallinn och Riga och kommer att publicera omfattande cityguider till dessa städer under hösten. Jag har även bokat upp ett tiotal resor fram till våren. Först ut blir Prag nu i oktober där jag använt en av mina vouchers från Finnair.

Här ovanför så synd det första utkastet för bloggens nya logotyp, vad tycks? Så tills att jag fått ordning på bloggen så tackar jag för förståelsen och hoppas att mina gamla inlägg kan ge dig inspiration. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.