Jag vill se och uppleva platser med mina egna ögon och sinnen

0
43

Inlägget ingår i mitt ambassadörskap för Momondo under 2019

resa

Jag vill se och uppleva platser med mina egna ögon och sinnen

Många lyfter fortfarande på ögonbrynen när jag svarar på frågan om hur ofta jag faktiskt reser ensam oavsett om det är en weekend eller rent av en kajaktur i Everglades djupa träskmarker. Följdfrågan brukar bli om jag har backpackat i Sydostasien? Vilket jag faktiskt aldrig har lockats av.

Den gemensamma nämnaren för mina resor är att jag vill se och uppleva platser med mina egna ögon och sinnen. Att stå på en bakgata i Hongkong och ta in alla främmande intryck med sina främmande dofter eller att sitta på en pub i Skottland med en ale diskuterades historia med en främling är något som gör att jag älskar att resa.

Att jag dessutom har möjlighet att återberätta, tipsa och dra mina anekdoter här på Grattis Världen är ett stort privilegium. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg har jag inspirerats att besöka fyra platserna som andra momondo ambassadörer har tipsar om. Om du också vill resa och uppleva platser kan du redan nu kolla in hos momondo som erbjuder prisvärda flyghotell och hyrbilar. @momondo, #owtravelers #admomondo

***

Vad älskar du med att resa? Lämna gärna en kommentar här under och berätta. Glöm inte att gilla Grattis Världen på Facebook och följa mig på Instagram för fler intressanta blogginlägg från världens alla hörn!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.