Vila i frid Jacob Molin. Tack för allt du lärt mig!

0
958
Buseness class tagg
Jacob Molin

Vila i frid Jacob Molin

Jag fick tidigare idag det sorgliga beskedet att en av landets främsta Frequent Flyers Jacob Molin har checkat in på sin sista resa. Han var inte bara grundare och chefredaktör för BusinessClass, han var även en av Sveriges vassaste reseskribenter! Vi är tusentals resenärer som har inspirerats av hans målande reportage, tester och artiklar. Få andra tog chansen att uppleva tre länder, fyra flygbolag och tio lounger på en och samma helg. Kort sagt har han varit över allt och testat allt!

Jacob var även den person som på allvar inspirerade mig till att börja samla poäng och tänka strategiskt för att nå elitstatus hos flygbolag och hotell. När jag registrerade mig som medlem på forumet i februari 2013 öppnades en ny värld. Det tog inte lång tid innan jag blev en del av den gemenskapen. Numer även som medlen i den exklusiva Facebookgruppen FFL (Frequent Flyer Lounge).

När jag senare i december samma år startade Grattis Världen, var min tanke främst att skapa ett levande vykort från en turist i tillvaron i samband med min emigration till Malta. Där och då hade jag aldrig kunnat ana att bloggen skulle utvecklas till vad den är idag med tusentals läsare!

Genom åren har jag träffat Jacob vid några tillfällen, alltid lika trevlig och välkomnande. En egenskap som är få människor förunnat att vara. Med min orangea bagagetag har jag även fått många knackningar på axeln från andra medlemmar som presenterat sig. Vid andra tillfällen har jag träffat medlemmar som frågat i forumet om någon haft möjlighet att gästa in dem i diverse lounger.

Han skapade en gemenskap och ett nätverk för oss frekventa resenärer som har lärt mig så mycket om resande. Kunskap som jag försöker dela med mig av till dig som läser den här bloggen.

Missa inte Jacobs Instagram

***

Vila i frid! Jag hoppas att du njuter av ett glas bubbel i en first lounge uppe bland molnen.
Tack för allt Jacob, du är och kommer förbli saknad av många!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.