6 delstater på 7 dagar – Washington D.C. till New York

0
48

6 delstater på 7 dagar – Washington D.C. till New York

Att USA består av 50 delstater vet du nog redan. För det fick vi lära oss redan i mellanstadiet när det skulle tragglas geografi. Men visste du att det bara är 30 mil Washington D.C. och New York City? Sen att man dessutom passerar igenom 6 delstater är nog få som egentligen känner till. Så om du hamnar på en tråkig parmiddag och behöver ett samtalsämne så kan du ta upp det. Anledningen att jag valde Washington D.C är för att jag inte tidigare har besökt staden. Även om jag har besökt New York City tidigare så ville jag ändå passa på att göra en urban safari och besöka städerna emellan dessa två metropoler.

Så det är lika bra att passa på att plocka ut en hyrbil då jag har en voucher från Hertz som går ut i slutet av oktober. USA är byggt för att ta sig fram med bil, även om t.ex. New York City med Manhattan som sitt hjärta knappast kräver bil. Här under hittar du alla mina delar i min bloggföljetong.

Alla delarna: 6 delstater på 7 dagar Del 1 | Del 2 Del 3 | Del 4 | Del 5 Del 6 | 

6 delstater på 7 dagar är en bloggföljetong som handlar om mitt besök i Washington D.C samt min road trip upp till New York. En bloggföljetong som är fylld med restips, bilder och anekdoter från resan. Bland annat en bilstöld och urban safari bland gatugäng.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.